top of page

En... Hoe voedt u uw huid ?

Mijn huidsupplementen

Creëer huidverbetering en verjonging van binnenuit.

 

 

 

 

Huidatelier Jij & Ik huidsupplementen is opgezet vanuit het idee dat huidproblemen nog beter aangepakt kunnen worden als dit van binnenuit gebeurt en ontwikkelde daarvoor een uitgekiende lijn voedingssupplementen van hoge kwaliteit en sterk gedoseerd.

Als je voor een mooie huid aan de buitenkant ook tegelijk van binnenuit werkt, kun je nog veel betere resultaten halen.

Puur en zuiver, vanuit huidkennis en orthomoleculaire voedingsleer ontwikkeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is suppletie?
Suppletie betekent je dagelijkse voeding aanvullen met vitamines en mineralen.
Ons voedsel verarmt. Dat wil zeggen dat de voedingswaarde in groente en fruit de laatste decennia drastisch is afgenomen.

De oorzaak ligt onder andere bij bodemverarming en -uitputting door intensieve landbouw, luchtvervuiling en te snelle kweek.

Door voedselverarming ontstaat er een tekort aan bouwstoffen voor het lichaam. De opbouw en instandhouding van ons lichaam gaat een leven lang door. Als je te lang een voedingstekort hebt van essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen dan kan dit op termijn leiden tot gezondheidsklachten.

 

Nutricosmetics, wat zijn het?
De letterlijke betekenis is voedende cosmetica.

Vitamines en mineralen zijn zogenaamde nutriënten die tot doel hebben de huidfuncties te optimaliseren en een gezonde huid te creëren. Nutricosmetics zijn supplementen die specifiek gericht zijn op het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten verhoogde concentraties actieve ingrediënten voor een effectieve werking in lichaam en huid. Zo kan de huid daadwerkelijk verbeteren. Ons lichaam voert voedingsstoffen eerst naar onze hersenen, het hart en alle andere organen. Pas als er nog voedingsstoffen overblijven dan komen deze ten goede aan de huid. Bij lager gedoseerde supplementen gaan er nauwelijks bouwstoffen naar de huid.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page