top of page

Diego dalla Palma Professional

webshop

Alleen het beste is goed genoeg.
Ieder lichaam én iedere huid is uniek. En als grootste orgaan, heeft de huid dat beetje extra zorg nodig.
Met de gevarieerde verzorgingslijnen van Diego dalla Palma professional stem je de producten af op de noden van je huid.
GROUPAGE_SUNCARE_Bronze&Aftersun.jpg
SUN
Oceaanvriendelijke zonneproducten met een EcoSun Pass.
Een gamma dat betaat uit essentiele zonneproducten en Sun Tan Boosters voor een veilige blootstelling aan de zon dankzij het Smart Protection systeem, stabiele zonnefilters en Bronzyl voor een intens bruiningseffect.
GROUPAGE_Cleansing.jpg
Reiniging
Reinigen is de eerste stap in jouw huidverbeteringstraject. Overdag wordt je huid blootgesteld aan vuil zoals bacteriën, uitlaatgassen, stof, zweet, talg en make-up. Dit laagje vuil lost niet op met water alleen. Zonder afwasmiddel wordt de vaat ook niet schoon. Daarom is die eerste stap in je dagelijkse beautyroutine zo belangrijk. Na het reinigen is je huid klaar om actieve ingrediënten op te nemen en om te revitaliseren.
GROUPAGE_Purifying.jpg
Het purifying gamma brengt de vette huid
opnieuw in balans.

Verwijde poriën en onzuiverheden verminderen, je huid wordt egaler. Dit gamma voor een vette of gecombineerde huid bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™ en een cocktail aan krachtige NO-A.G.E peptiden.
GROUPAGE_Moisturising.jpg
Het moisturizing gamma bevat hydraterende producten voor de vochtarme en droge huid.
Ze werken op basis van het 51+3 HYALU COMPLEX™ met in dit geval een verhoogde concentratie aan hyaluronzuren, om alle lagen van de huid te voorzien van vocht, én aan ceramides voor het herstellen van de natuurlijke barrièrelaag.
GROUPAGE_Soothing.jpg
 Ben je op zoek naar producten met milde formule voor een gevoelige of overgevoelige huid.
De soothing producten kalmeren je tere huid en beschermen haar tegen agressieve invloeden. Ze verminderen irritatie en brengen de natuurlijke afweer in balans.
De soothing producten zijn alcohol- en parfumvrij, hebben een laag percentage aan schuimmiddelen, zijn getest op zware metalen (chroom, lood, kwik, arsenicum, kobalt en nikkel) en speciaal geformuleerd met een zo beperkt mogelijk aantal ingrediënten om een hoge tolerantie te verzekeren.
GROUPAGE_Icon Time.jpg

Wat je leeftijd ook is, Icon Time biedt
dé oplossing tegen huidveroudering.

Verouderen is net zo onvermijdelijk als het verstrijken van de tijd. Je huid verandert en wees gerust, iedereen krijgt ermee te maken. Huidveroudering wil je tegengaan of op zijn minst vertragen. 

GROUPAGE_Fillift.jpg
Fillift is geïnspireerd op esthetische geneeskunde om gelaatscontouren te verstevigen, het gelaat te modelleren en expressielijnen en diepe rimpels te verminderen.
De uitzonderlijke  anti-agewerking van Fillift bestaat uit het revitaliserende 51+3 HYALU COMPLEX™, verrijkt met Collalift®18 (beschermer van het collageennetwerk) en hoogwaardige peptidecomplexen zorgen voor een dynamische lifting.
GROUPAGE_Resurface.jpg

Huidvernieuwing

Resurface² , op basis van fruitzuren, bereikt een vernieuwing van je huid zonder vervelende neveneffecten of ontstekingsprocessen, dankzij:

  • REVIVYL: stimuleert huidvernieuwing en beschermt het microbioom, de “onzichtbare wereld van goede bacteriën”,

  • HA ANTI-IRRITANT SYSTEM: handhaaft een optimale hydratatie en verhoogt de tolerantie tegen zuren.

GROUPAGE_Sauna Scrub, Mask Scrub, Gommage Scrub(1).jpg

SUPER BOOSTER

Voor elk huidtype een scrub en masker die buitengewone resultaten opleveren in een recordtijd.

bottom of page