top of page

Do it yourself massage! 🤍

We blijven even in het thema massage!

en graag zet ik ook even dit massagetool in de kijker! Want je verzorgingsroutine is pas volledig met een Do It Yourself massage (DIY)


Schoonheidsexperts raden aan om twee tot drie keer per week een gelaatsmassage toe te voegen aan je verzorgingsroutine.


Zo stimuleer je zelf je bloedsomloop. De spanning in je huid vermindert en na verloop van tijd wordt je huid steviger. Of je dit als ochtend- of avondroutine kiest, is aan jou. Ideaal is om voor het slapengaan je huid deze extra boost te geven (ze voert immers de belangrijkste functies uit terwijl je slaapt).


Maak kennis met de Kobido-massage!

Onder de DIY-technieken schittert de Kobido-massage. Deze eeuwenoude Japanse techniek onderscheidt zich van de rest. “Ko Bi Do” betekent “het oude pad naar schoonheid”, de massage van de Eeuwige Jeugd.


Ze werkt diep in op onderhuids bindweefsel. De prikkels stimuleren de doorbloeding. Dit werkt celvernieuwend, zorgt voor aanmaak van collageen en verbetert de elasticiteit. Je huid wordt strakker, grove poriën zijn minder zichtbaar en fijne lijntjes en

rimpels vervagen. Dit is dus een bindweefselmassage.


Een Kobido-massage heeft een natuurlijk liftend effect dankzij het verminderen van spanning in de gelaatsspieren. Gebruik de ko-kobido van Diego dalla Palma professional en je zal zien, al snel krijg je complimenten en je voelt je net zo goed als je er uitziet!


Het is simpel in gebruik en vraag erachter tijdens je volgende afspraak in het huidatelier!15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page