top of page

Let's talk about ... Goede voornemens !

Bijgewerkt op: 23 jun. 2023

Een nieuw jaar betekent goede voornemens!


Elk jaar nemen we ons wel iets voor, meer sporten en bewegen, gezonder eten of meer tijd voor onszelf. Meestal houden we dat niet héél lang vol. Jammer, maar niet echt erg. Dit jaar helpen we je met een heel gemakkelijk voornemen. Geef je huid de aandacht die ze echt verdient!


Kies voor 3 duidelijke voornemens en focus op een haalbaar doel:


1. KIES VOOR EEN PROFESSIONELE HUIDANALYSE


Het is van groot belang om de behoeften van je huid te kennen om haar goed te kunnen verzorgen. Wij geven je een professionele huidanalyse. We bepalen de conditie van je huid. We analyseren grondig textuur, hydratatiepeil, schilfering, couperose, overtollig talg, vergrote poriën, pigmentvlekjes, rimpels en ten slotte de stevigheid van je huid. We stellen ook vragen over je levensstijl, je eetgewoonten, je huidige huidverzorgingsroutine, je rookgewoonten, je sportactiviteiten, enz . Zo brengen we je huid in beeld en geven persoonlijk advies.


2. KIES VOOR EEN GEPERSONALISEERD VERZORGINGSPLAN


Het huidatelier jij & Ik professioneel verzorgingsplan is als een fitnessabonnement! je komt regelmatig naar het huidverzorgingsinstituut voor een gepersonaliseerde verzorging en afhankelijk van je budget, behoeften en doelstellingen, raden we je een persoonlijke huidverzorgingsroutine aan en motiveren we je om je huid dagelijks te verzorgen.


3. VOLG TROUW JE SKIN CARE ROUTINE


Jij bent uniek, je huid is uniek en ze heeft specifieke behoeften. Het geheim van een mooie huid is een routine die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Een persoonlijke huidverzorgingsroutine is dus goed, maar je eraan houden is nog beter!


De sleutel tot succes? Volhouden!


Ook in 2023 gaan wij jullie blijven verrassen met veel moois en positieve vibes, jullie huid verzorgen, het beste advies geven en samen de beste versie van jezelf weergeven .


Wij wensen jullie een fantastisch jaar toe, met veel warmte en liefde 🫶🏼

Dat al jullie wensen mogen uitkomen, en hopelijk mogen wij daar deel van uitmaken! ❤️


X Inne


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page