top of page

Summer-boost treatment 🤍

Maak kennis met de nieuwe seizoensverzorging!:

En deze zomer gaan we intens zuurstof toedienen aan de huid!

Heb jij een grauwe huid, grote poriën, een futloze huid of wil jij jou huid eens echt boosten? Dan is deze verzorging ideaal voor jou!


We starten deze verzorging met een intense reiniging gevolgd door een ontspannend scrub-momentje of enzymatische peeling. We verwijderen de dode huidcellen en stimuleren de bloedsomloop waardoor de producten beter gaan opgenomen worden. Uiteraard voorzien we hierna een heerlijke gelaatsmassage waarbij we de nadruk leggen op het liften van het gelaat. Tijdens het masker dat de huid gaat verzachten en voeden geniet je van het zen-momentje 🤍

We brengen tijdens deze verzorging de eerste zuurstof carrier ampoule aan. De rest van het doosje krijg je mee naar huis om de kuur te vervolledigen; de volgende 6 opeenvolgende dagen smorgens en savonds de helft van een ampoule aanbrengen op gezicht en hals/decolleté.


Samen zorgen we er zo voor dat we je huid gaan boosten, de huidtextuur verfijnen, grote poriën verkleinen, collageen en elastine aanmaak sterk stimuleren, alle soorten huidverkleuring aanpakken, de grauwe doffe teint opfleuren en leven in blazen en intens hydrateren!


👉🏼 Boek de summer-boost treatment voor slechts €99 met thuiskuur!

Opgelet: beperkt aantal plaatsjes voor deze seizoensverzorging!


X Inne

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwjaar special 🤍

Het nieuwe jaar inzetten doe je toch het aller liefste met een heerlijke massage? Daarom geef ik jou een mooie korting op de vernieuwde ‘You Time’ verzorging! Deze ontspannende gelaatsverzorging heeft

Comments


bottom of page