top of page

“Get your nails done”

Mooi gelakte nagels die lang mooi blijven. Dat wil toch iedereen!


Zorg ervoor dat je nagels schoon en droog zijn. Nagellak op een vette nagelplaat laat nu eenmaal sneller los.

Schud je nagellak ook nooit voor gebruik! Zo komt er lucht in je flesje waardoor je nagellak sneller dik wordt en gemakkelijker afbrokkelt.Wist je dat …

De nagellak van Diego dalla Palma niet zomaar een nagellak is? De nagelproducten zijn langhoudend, sneldrogend en ze geven een extra glanzende afwerking.

Ze bevatten géén formaldehide, tolueen, parabenen, ftalaten of kamfer.
BASE COATS

Een base coat zorgt ervoor dat je nagellak beter hecht en voorkomt dat je nagels verkleuren.


Hardening base coat

Glanzende basislak die je nagels gladstrijkt en ze beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Filler smoothing base

De lichtroze base coat én filler versterkt, verzacht, herstelt en voedt verzwakte en ribbelige nagels en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf.

UV nails base coat

Revolutionaire nagellakbasis die de hechting van nagellak versterkt als nooit tevoren!

De speciale formule hecht zich letterlijk aan de nagelvezels en creëert een zeer sterke hechting tussen nagel en nagellak.


NAIL POLISHES

De collectie bestaat uit modieuze ,volle, glanzende tinten in twee afwerkingen, glanzend en mat. De speciale formule is verrijkt met verhardende harsen waardoor ze extreem lang houdt. Het gamma bestaat uit pure en intense kleuren die egaal en homogeen zijn vanaf de eerste laag. Een tweede laag zorgt voor een intensere kleur. Lak altijd in dunne laagjes. Een dikke laag droogt vaak niet goed en brokkelt ook sneller af.


De nieuwe formule bevat AHA uit fruit gewonnen zuren die de nagels herstellen, versterken en hydrateren.

  • AHA's verwijderen beschadigde cellen op het nageloppervlak en bevorderen de celvernieuwing voor sterkere, veerkrachtigere nagels.

  • AHA's bevorderen de groei van gezonde en dus mooie nagels.

AHA's trekken water uit de omgeving aan en houden het vast, waardoor de nagel gehydrateerd en gezond is.


TOP COATS

Gebruik steeds een top coat om je nagellak af te werken. Het verlengt de levensduur van je nagellak en geeft je nagels een mooie glans.

Laat daarna je nagels drogen aan de lucht. Blaas er zeker geen warmte op want dat vertraagt het droogproces.


Anti-splitting top coat

Sneldrogende, hoogglanzende top coat. Verhoogt de glans waardoor die extreem lang houdt. De speciale formule is verrijkt met verhardende harsen die de nagels beschermen, ook bij slechts één laag.


UV nails top coat

Zeer sneldrogende, hoogglanzende GEL EFFECT top coat. Beschermt en voorkomt chippen en geel worden.


EXTRA TIP

Hoe verwijder je nagellak uit kledij?


Herkenbaar? Je hebt net een mooi laagje nagellak aangebracht. Je hebt het geduld niet om te wachten tot de lak droog is en wil je trui aantrekken. Of je kan niet goed stilzitten en oeps een beetje nagellak op je kledij…

Wat nu?

Gebruik geen nagellakremover, en al zeker niet een remover met aceton want dat doet je kledij verkleuren. Nagellakremover zonder aceton werkt wel op sommige kledij maar test het best even uit op een plekje dat je niet ziet en doe de kleding onmiddellijk in de wasmachine.

Een oplossing is haarlak sprayen over de nagellak. 20 seconden laten zitten en de kledij in de wasmachine doen. Je kan dit eventueel nog eens herhalen als de vlek niet in één keer weg is. Zo is nagellak uit je kledij verwijderen geen probleem.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page