top of page

Moederdag suggesties 🤍

Hey Antwerpenaar 👋🏽

15 augustus is het moederdag!Moederdag vind ik altijd een speciale dag, want van kinds af is mijn grote droom om later mama te zijn!

Ik ben nog geen mama, maar dat betekent niet dat ik moederdag niet vier!


Katrien, mijn mama en de voormalige ondernemer achter huidatelier jij en ik, leg ik graag in de watten. En uit die gedachtengang heb ik 3 moederdag suggesties voor jou bedacht!


Ik heb 3 moederdag suggesties voor jou bedacht -om net zoals mij, jou mama of jezelf nog eens extra in te watten te leggen 🤍

  • Deze mooie Moisturizing box!

Onze huid ziet op zomervakantie af, ze droogt enorm uit door het water, chloor, zout en de zee, overmatig zonlicht,… Daarom heb ik ervoor gekozen om deze Moisturizing box aan jou voor te stellen!

Hierin zit de 24h replenishing crème; herstelt, voedt en beschermt de huid ongelooflijk goed! Uiteraard ook een geschikte oogcrème! Deze is ideaal tegen fijne lijntjes zoals kraaienpootjes! Je koopt deze box nu tijdelijk aan €66 ipv €114! 🥳 Wil je deze box reserveren? Stuur een berichtje! Ze is tot 15/8 beschikbaar!


  • De full comfort verzorging twv €99!

Ideaal natuurlijk om eens totaal zennn te zijn 🙌🏼 we starten deze verzorging met een ontspannende rugmassage gevolgd door een heerlijke gelaatsverzorging met nog eens 2 massages, een peeling en gelaatsmasker!


  • En mijn laatste suggestie: De rug treatment twv €50!

Deze rug verzorging begint met een zachte of stevige rugmassage, gevolgd door een rugscrub-momentje met als kers op de taart een rug masker om je rug eens goed te voeden en herstellen. 💕 Deze rug treatment is ook te boeken via berichtje of telefoon!


X Inne

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page