top of page

What about hyaluronzuur? 🤍

Een potje vol huidverjonging 🤩

En ja, neem dat maar letterlijk!


Dit is een potje vol hoge kwaliteit natuurlijk hyaluronzuur in een nieuw jasje!

Ons lichaam maakt elke dag opnieuw hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur zorgt voor de stevigheid van onze huid. Maar naar mate onze leeftijd breekt het ook af en wordt het minder aangemaakt 🫣 Hierdoor ontstaan er rimpels en een slappe huid.


Al vanaf 25-jarige leeftijd maakt het lichaam minder hyaluronzuur aan. De huid verliest jaarlijks maar liefst 1% van deze stof. Op 40-jarige leeftijd heeft ons lichaam nog maar 50% over!

En hierdoor krijgen we dus die rimpels 😳


Hyaluronzuur is onmisbaar als je anti-age wilt werken! Het zorgt voor vochtbinding zodat ze niet uit droogt.


Helaas is hyaluronzuur ook een van de ingrediënten in cosmetica waar het meest me mee gefoefeld wordt ..

Onze Diego dalla Palma Professional crèmes hebben een drievoudig hyaluronzuur wat wilt zeggen dat er drie verschillende soorten groottes van molecuulwaardes in onze crèmes zitten. Die drie verschillende groottes hebben ieders hun functie en dringen in een verschillende laag van de opperhuid in.

Dit is ideaal en super op korte en lange termijn!


Onze crèmes hebben het 51+ 3 hyalu complex! Een gepatenteerde formule van Diego dalla Palma Professional! 51 vitamines voor de huid en 3 soorten hyaluronzuur zoals hierboven beschreven!

👇🏼 Dit serum is dus echt ideaal om de hyaluronzuur pijl op stand te houden én direct rimpels op te vullen en bestrijden! Dit serum is verrijkt met gouden microcapsules van hyaluronzuur die smelten wanneer het met de huid in contact komt! 🤍6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page