top of page

Het belang van dagelijkse oogverzorging 🤍

Bijgewerkt op: 23 jun. 2023

Houden jullie van een goed verzorgde huid? Dan mag je één ding zeker niet uit het oog verliezen: je oogcontouren. Hier is veroudering het snelst merkbaar. Kraaienpootjes, rimpels en fijne lijntjes, donkere kringen, wallen, uitdroging…


De huid rond de ogen is zeer fijn: 3 à 5 maal fijner dan die van de rest van het gelaat. Er zijn ook geen talgkliertjes aanwezig in de huid rond de ogen, waardoor ze daar altijd iets droger en minder gehydrateerd is dan in de rest van het gelaat.

Naar schatting knipperen we tussen 15 à 20 keer per minuut, of dus 900 à 1.200 keer per uur. Ook voor expressie gebruiken we onze ogen. Elasticiteit en hydratatie zijn dus heel belangrijk. Omdat de huid er zo dun is, zijn er minder huidcellen aanwezig die het collageen en de elasticiteit herstellen. Daarom zie je rond de ogen sneller tekenen van veroudering, rimpeltjes, kraaienpootjes, en verzakking van de oogleden. Het belang van dagelijkse oogverzorging met de juiste producten (hydraterend, beschermend, soepel-houdend) is dus vanzelfsprekend. Ieder huidtype heeft oogverzorging nodig, niet zo af en toe, maar iedere dag. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! Vanaf je 25 kan de kwetsbare huid rondom je ogen al ‘een helpende hand’ gebruiken. Diego dalla Palma professional biedt oogverzorging in verschillende texturen, crème, gel en serum.


Een multi-corrigerende oogcontourgel met hyaluronzuur.


Hyaluronzuur is dé ultra-hydraterende molecule bij uitstek. Ze werkt als een “spons” en is essentieel voor het behoud van een optimale hydratatie. De reviving hyalu-gel for eye contour van Diego dalla Palma professional bevat een complex van 4 verschillende soorten hyaluronzuur met elk een andere werking voor de aanpak van fijne droogtelijntjes en expressierimpeltjes. Verrijkt met epigallocatechine dat het bloedvatenstelsel helpt versterken om donkere kringen en wallen minder zichtbaar te maken. Dankzij de applicator met metalen uiteinde en een onmiddellijk verkoelend effect, wordt de zwelling van de oogcontour aangepakt.


Verslapte oogleden? Gebruik verstevigende oogcontourverzorging.

De elastische vezels in de onderhuid bieden minder ondersteuning naarmate je ouder wordt. Het eerste zichtbare teken daarvan is de verslapping van het ooglid.

Oogcontourverzorging breng je daarom ook aan op het ooglid. Een specifieke verzorging die collageenvezels helpt herstructureren, is de perfecte bondgenoot om de huid rond je ogen te liften.

Dit is precies wat de liftende smoothing eye and lip contour cream van Diego dalla Palma professional doet. Het complex van actieve bestanddelen en peptiden stimuleert en organiseert collageenvezels, waardoor hangende oogleden en kraaienpootjes minder zichtbaar worden. Deze ultra-liftende oogcontourcrème bevat ook een neuropeptide met een botox-like dermo-ontspannende werking. Uiterst doeltreffend om expressielijnen intensief tegen te gaan.


X Inne


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page