top of page

Waarom je naast je behandelingen ook thuis aan de slag moet gaan voor een mooie huid 🤍

Bijgewerkt op: 4 jun. 2023
Ons gezicht


Het is de allereerste indruk die we van onszelf geven.

En toch durven we onze huid - ons visitekaartje - al eens verwaarlozen.


Je huid is niet alleen je grootste orgaan, het is het enige orgaan dat zichtbaar is voor jezelf en voor de buitenwereld. En dat geldt zeker voor de huid van je gezicht, want die zit niet verstopt onder laagjes kledij. Meer zelfs, er valt heel wat van af te lezen: of je roker bent, veel in de zon zit, gezond eet en drinkt, je voldoende verzorgt…


Je gelaat kan er ook voor zorgen dat je er jonger of ouder uitziet dan je werkelijke leeftijd.


Toch dragen we niet altijd voldoende zorg voor onze buitenste laag. We trekken meestal heel veel tijd uit om thuis alles netjes op te ruimen en om ons huis picobello te onderhouden, maar als het om onze eigen ‘façade’ gaat, hoeft het er niet altijd perfect uit te zien. We zijn op dat terrein vaak zeer spaarzaam zowel wat tijd als geld betreft. Die enkele minuten en euro’s extra kunnen nochtans een groot verschil uitmaken, want ze vertalen zich gegarandeerd in een frisse, mooie en gezonde uitstraling. Een behandeling in de praktijk alleen is niet de oplossing. Het is een prachtige aanvulling maar het zal niet "het grootste verschil" maken. Een dagelijkse goede en kwalitatieve huidverzorging thuis wel! Zorgen voor een mooie, gezonde huid is beter geen alarmplan waaraan je pas begint wanneer de eerste rimpels voorkomen.


"Een levenslang proces, een ritueel waarmee je best begint vanaf jeugdige leeftijd."

Het is zoooo belangrijk om je huid elke dag te verzorgen! Sommige mensen besteden er het liefste zo min mogelijk tijd aan en sommige houden juist van een uitgebreide routine. Vandaar dat het op maat gemaakt behandelplan zo belangrijk is. Of je nu veel tijdbin de bedkamer kan en wilt besteden of juist zo min mogelijk, samen bekijken we alle opties. Beide is mogelijk om aan huidverbetering te doen!


Ik help je graag met het opstellen van een juist en correct thuisverzorgingsplan!


Mijn doel is om jou huid gezond en mooi te maken, en dit een leven lang!


Boek je kenneismakingsverzorging snel en gemakkelijk online. Laten we samen jou huidje bespreken en een thuisverzorgingsplan opmaken! 66% van huidverbetering ligt in jou handen thuis 🤍


Hoe ziet deze kennismakingsverzorging er uit?


  • Ik start met het bespreken van wat je wensen en behoeften zijn. Ik stel verschillende vragen om je huiddoelen goed in kaart te kunnen brengen.

  • Je krijgt een korte kennismakingbehandeling met Diego dalla Palma professional producten.

  • Tussendoor word er een foto gemaakt van hoe de huid er bij deze eerste behandeling uit ziet, om later in het traject te kunnen vergelijken met een nieuwe foto.

  • Er zal een op maat gemaakt behandelplan en een productadvies voor thuis worden opgezet.

  • Ik plan jouw eerste huidverbeterende behandeling.

  • Jij gaat thuis aan de slag met het advies en dan ben jij al mooi op weg om je huid naar zijn meest natuurlijke staat te brengen!


Pssssst,


Wist jij al dat deze kennismakingsverzorging inclusief een eerste behandeling is? Niet alleen kijken we naar welke producten ideaal zijn voor jou huid te verbeteren maar je kriigt ook een eerste huidverbeterende gelaatsverzorging!


En...,


Bij aankoop van €150 aan thuisverzorgingsproducten is deze kennismakingverzorging volledig gratis!


X Inne
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page